TRAININGEN

 

 

Moeite met het succesvol laten worden en blijven van uw kapperszaak? Of wilt u uzelf en/of uw medewerkers graag verder laten ontwikkelen om te excelleren op een bepaald vakgebied? Dankzij onze kwaliteitsvolle trainingen, gegeven door gediplomeerde vakmensen, kunnen we u goed van dienst zijn. Onze trainingen zijn er zo op ingericht dat u vaak binnen een maand al een positief verschil op kunt merken. Nieuwsgierig geworden naar onze trainingen? We leggen u er graag meer over uit.

 

 

 

Training heren scheren

 

U leert het scheren op de ouderwetse wijze. Dit is mogelijk in teamverband bij u op locatie of in één van de training studio’s van onze partners.

 

 

 

 

 

Training heren knippen

 

Tijdens deze training leert u écht goed knippen van één van onze professionals. In slechts een tijdsbestek van een avond leert u alle basisstappen. Ook ontdekt u de mogelijkheden die daarna voor u openliggen.

 

 

 

Teamtraining

 

Het is aan te raden om op regelmatige basis aan uw team een training te laten geven. Zo blijven uw medewerkers scherp en leren ze nog beter te worden op een bepaald vakgebied. En daar profiteert u weer als u als doel heeft de kwaliteit te waarborgen én uw kapperszaak te laten groeien. Of u nu meer aandacht wilt schenken aan de verkoop van producten of u speciaal wilt richten op het knippen van dames, wij regelen het voor u.

 

 

 

Ook kunt u bij ons terecht voor trainingen op het gebied van:

 

  • Kleur bekennen

  • Kleur zien en kleur voelen

  • Advies training

  • Vaktechnische training (dames/heren)

  • Fashion shoot training

  • Visagie trainingen

  • Leerling trainingen

 

 

 

Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden. Allen worden op maat aangeboden en worden eventueel op locatie gegeven. Staat de training van uw keuze er niet bij? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op via info@x-kappershuren.com en vraag gelijk een offerte aan.

 

 

.

Internet gegevens

Kappers Huren

E-mail:  info@kapperhuren.nl

E-mail: kappershuren@gmail.com

Afd. Planning: anitavandehaar@kapperhuren.nl

Web: www.kapperhuren.nl (Nederland)

Web: www.kapperhuren.be (België)

 

 

afd. administratie: administratie@x-kappershuren.com 

 

Wij hebben nu ook een chatfunctie (voor al  uw vragen )


Telefoon nummer:

Telefoon (Nederland)  085-0602590

Telefoon (België) +32 85-0602590

Telefonnummer ( Deutschland) +49 85-0602590

GERMANY

Post adres gegevens

 P/A Kappers huren 

Wageningselaan 50

3903 LA Veenendaal

 

KVK gegevens: 69235635

BTW nr. 176025522 B06